Pravilnik o piškotkih

Družba Land Rover uporablja piškotke za shranjevanje podatkov v vaš računalnik z namenom izboljšanja spletnega mesta in oglaševanja izdelkov ter storitev, ki so relevantna za vas in za katere menimo, da bi vas zanimala. Eden od piškotkov, ki jih uporabljamo, je bistvenega pomena za delovanje delov spletnega mesta in je že bil nastavljen. Izbrišete in blokirate lahko vse piškotke s tega spletnega mesta, vendar potem nekateri elementi ne bodo delovali pravilno. Če želite izvedeti več o spletnem vedenjskem oglaševanju ali piškotkih, ki jih uporabljamo, ter načinih brisanja, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti. Če zaprete, se strinjate z uporabo piškotkov v skladu z našim pravilnikom o piškotkih.

0

0


V redu

Financiranje in zavarovanje

Land Roverjevo financiranje in zavarovanje

FINANČNE STORITVE


Land Roverjeve finančne storitve omogočajo številne prilagodljive možnosti financiranja za zasebno ali podjetniško porabo.

Prilagodljive možnosti odplačevanja posojila Fiksne obrestne mere Hiter in preprost postopek prošnje Brez stroškov za predčasno prenehanje pogodbe oz. stroškov prekinitveVeč o tem